Om Mig

Hej, mitt namn är Thomas Pecillo. 
Jag har så länge jag minns alltid haft ett intresse för fotografering och bildeditering. Som tonåring brukade jag låna min pappas kamera för att fota vänners band och konserter. Jag brukade även gå ut i skogen i Nacka reservatet (vart jag kommer ifrån) och fota allt mellan himmel och jord. Jag kan erkänna att jag på den tiden inte kände till något om konsten av att ta fotografier. 


Från dess att jag vart "vuxen" ägde jag ingen kamera så min passion för fotografering föll mellan stolarna och lämnade utrymme för andra intressen. Men i början av 2014 reste jag och min sambo till Japan och inför den resan köpte vi vårat första DSLR-kamerahus. Halva resan för mig vart en jakt efter objektiv till vårat nya hus i kamerans inofficella hemmaland. 

I flera månader efteråt spenderade jag timmar dagligen att lära mig allt om fotografering helt på nytt. Hand i hand med med den nya glöden av min gamla passion så började jag uppgradera och byta ut min kamerautrustning till den jag har idag. Jag försökte ta vara på alla tillfällen som gavs att öva och jag fotograferade kollegor och vänner och diverse tillställningar. 

Idag är jag bekväm med att kalla mig själv för fotograf även om det inte är min inkomstkälla. Detta innebär dock att jag säkert kan hjälpa just dig privat med eventuella foton.